Vera Nissinin Games-koulutus 22.8.2020

Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry järjestää 22.8.2020 games-koulutuksen, jossa perehdytään Vera Nissinin johdolla peliluokkien saloihin.

Koulutus järjestetään I-HAH ry:n Hakkilan hallilla, osoitteessa Vanha Porvoontie 235 H2, Vantaa. Käytössä on n. 850 m2 suuruinen kenttä, jossa Saltexin kumirouhetäytteinen tekonurmipohja.

Tilaa koulutuksessa on yhteensä 16 koirakolle. Koulutus järjestetään kahdessa 8 koirakon ryhmässä. Yhden ryhmän koulutus kestää 2,5 tuntia ja sisältää 15 min sääntöjen opettelua, 15 min rataantutustumista ja 15 min treeniä/koirakko.

Koulutuksen hinta:
I-HAH ry jäsenet: 35 €/koirakko
Seuran ulkopuoliset: 45 €/koirakko

Ilmoittautumisaika koulutukseen I-HAH ry:n jäsenille alkaa lauantaina 18.7.2020 klo 12 ja seuran ulkopuolisille paikkoja myydään 29.7. alkaen, mikäli koulutuspäivä ei täyty tähän mennessä. Ilmoittautumiset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen koulutustoimikunta.ihah@gmail.com. Laitathan ilmoittautumiseen mukaan nimesi, yhteystietosi (sähköpostiosoite ja puhelinnumero), koirasi nimen, rodun ja säkäluokan. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, mutta paikan voi halutessaan myydä itse eteenpäin, jos oma osallistuminen estyy.
Koulutukseen osallistuvan koiran on hyvä pystyä tekemään ratamaista treeniä, vaikkei kaikki esteet välttämättä vielä olisikaan hallussa.

Games-taitojaan pääsee testaamaan kisaradalla heti seuraavana päivänä järjestettävissä epiksissä. Games-epikset

Fb-tapahtuma

Comments are closed.