Archive for Yleinen

Rally-tokon iltakilpailu ALO 29.9.2023

Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry:n järjestää rally-tokon iltakilpailun pe 29.9.2023 Vantaalla. Kilpailussa kisataan vain ALO-luokassa.
Kilpailut käydään puolilämpimässä hallissa kumirouhetäytteisellä keinonurmipohjalla Vantaan Hakkilassa osoitteessa Vanha Porvoontie 235, halli 1, 01380 Vantaa.
IIlmoittautumisaika I-HAH ry:n jäsenille 8.9.2023 klo 8.00 alkaen / muille 11.9.2023 klo 8.00 alkaen. Järjestävän seuran jäsenillä etusija ilmoittautumiseen 8.-10.9.2023. Huomaathan, että ennen ilmoittautumisajan alkamista saapuneita tai sähköpostitse tehtyjä ilmoittautumisia ei huomioida.

Kilpailu on täynnä!
Tuomarina toimii Anna Pekkala.
Vastaava koetoimitsija Katja Rahkola.
Muut tiedustelut osoitteesta: ihah.rallyilmo@gmail.com.
Etusijalla on järjestävän seuran I-HAH:n jäsenet. Kilpailuihin otetaan max. 20 koirakkoa, ja kilpailussa kisataan vain ALO-luokassa.
Mukaan mahtuneet saavat maksutiedot sähköpostitse viimeistään 4 vrk sisällä ilmoittautumisesta. Salasanan Virkku-ilmoittautumiseen saat vasta osallistumismaksun maksettuasi.
Osallistumismaksu I-HAH ry:n jäsenille 25€ ja muille 30€.
Lähetettyäsi lomakkeen saat sähköpostiisi automaattivahvistuksen lomakkeen onnistuneesta lähetyksestä. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on varmasti oikein!

 

Helsingin Seudun Kennelpiirin (HSKP) rally-tokon piirinmestaruuskilpailut 11.11.2023:

Itä-Helsingin Agilityharrastajat järjestävät Helsingin Seudun Kennelpiirin (HSKP) rally-tokon piirinmestaruuskilpailut Vantaalla 11.11.2023. Päivän aikana kilpaillaan sekä henkilökohtaisesta että joukkuepiirinmestaruudesta.
Kilpailut käydään puolilämpimässä hallissa kumirouhetäytteisellä keinonurmipohjalla Vantaan Hakkilassa osoitteessa Vanha Porvoontie 235, halli 2, 01380 Vantaa.
Ylituomarinan toimii Iiris Harju ja arvostelevana tuomarina Taru Leskinen.
Vastaava koetoimitsijana toimii Isa Laakso.
Ilmoittautuminen:
Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy Virkusta sekä julkaistaan FB-tapahtumassa ilmoittautumisen auettua. Paikan varaus kilpailuun tapahtuu vain lomakkeella. Joukkue- ja henkilökohtaiseen kilpailuihin on erilliset ilmoittautumislomakkeet. Lisäksi piirin ulkopuolella asuvat koirakot voivat ilmoittautua rally-tokokilpailuun.
Ilmoittautumisjankohdat:
– Piirinmestaruuskilpailuun osallistuvat (MES ja joukkueet) 1.-9.10.2023
– Muut (ei-piirinmestaruuteen osallistuvat ALO-MES -koirakot, sekä joukkuepiirinmestaruuskilpailun varakoirakot) 10.-17.10.2023
Tervetuloa kisaamaan Vantaalle!
Lisätiedot osoitteesta: ihah.rallyilmo@gmail.com.

I-HAH:n epistrion 2. osakilpailu

Tervetuloa I-HAH:n epistrion 2. osakilpailuun sunnuntaina 3.9.2023! ’
Kisat järjestetään I-HAH:in kivituhkapohjaisella aidatulla ulkokentällä Kivikon urheilupuistossa (Savikiekontie 4-6, 00940 Helsinki) sunnuntaina 3.9.2023 klo 10 alkaen.
Luokkina supermöllit, möllit, 1-luokan tasoinen agilityrata. Tuomarina toimii Heini Lindholm.
Radat tullaan julkaisemaan tapahtuman fb-sivulla etukäteen.
Epiksissä on mahdollisuus harjoitella rennossa tunnelmassa kisatilannetta ja lähtöjä. Luvassa kaksi helppoa möllirataa (supermöllit ja möllit) ja yksi 1-luokan tasoinen agilityrata. Mahdollista tehdä myös vain lähtötreeni. Haluttaessa kisatyöntekijä voi kuvata radan kisaajan omalla kuvausvälineellä.
Hyppykorkeus kaikilla radoilla valinnainen 10, 20, 30 ja 40 cm eikä ole sidoksissa koiran säkäluokkaan. Virallisissa kisoissa startannut voi osallistua mölliluokkiin ulkopuolisena. Koirien alaikärajat supermöllirata 12 kk, möllirata 15 kk, kisarata 18 k. Juoksunartut saavat osallistua epiksiin ja heidät sijoitetaan lähtöjärjestyksessä luokan loppuun.
HUOM! Epiksiin on vain ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ja epiksissä on rajoitettu osallistujamäärä:
Hinnat (lähdöt maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä):
1. lähtö 7 €
2. ja 3. lähtö 5 €
Kolmen esteen lähtötreeni 3 €
Epistrion 3. osakilpailu järjestetään myöhemmin syksyllä I-HAH:n Hakkilan sisähallissa. Trion parhaat ja innokkaimmat supermöllit, möllit ja kisaavat palkitaan viimeisessä osakilpailussa huikein lisäpalkinnoin.
TERVETULOA EPISTELEMÄÄN MUKAVASSA SEURASSA!

I-HAH Syyskisat 30.9.-1.10.2023, kisapäivien aikataulu

I-HAH järjestää viralliset agilitykilpailut 30.9-1.10.2023 keinonurmipohjaisessa puolilämpimässä Hakkilan hallissa (Vanha Porvoontie 235, Vantaa). Tuomareina kisoissa ovat Esa Muotka, Marko Kivihalme (la) ja Ville Liukka (su).
Lauantaina on tarjolla neljä hyppyrataa kakkosille sekä pienille (xS-M) kolmosille, sunnuntaina neljä hyppyrataa ykkösille ja isoille (sL-L) kolmosille.
Kisoissa on käytössä Galicanin fullgrip-putket sekä pehmeä muuri ja pituus.
Cockereiden rotumestaruus ratkaistaan 3 lkn B- ja C-ratojen yhteistuloksella. Rotumestaruuteen tulee ilmoittautua normaalin kilpailuilmoittautumisen lisäksi oheisella lomakkeella
Mittaukset:
Kilpailuun osallistuvilla koirilla pitää olla mittaustodistus tai väliaikainen mittaustulos.
Mittaukseen ilmoittaudutaan tällä lomakkeella.
Ilmoittautuminen SAGIn kitun kautta:
Ilmoittautumislinkki
Itä-Helsingin Agilityharrastajat, Facebook-tapahtuma

I-HAH Nollat kiikarissa -kisat 29.-30.7.2023

I-HAH järjestää viralliset agilitykilpailut 29.-30.7.2023 keinonurmipohjaisessa puolilämpimässä Hakkilan hallissa (Vanha Porvoontie 235, Vantaa). Tuomareina kisoissa Salme Mujunen ja Laura Mättö.

Lauantaina kisataan Smart-99 kontakteilla ja sunnuntaina Galicanin Intercan-kontakteilla. Kumpanakin päivänä käytössä Galicanin fullgrip-putket sekä pehmeä muuri ja pituus.

Jos et vielä kesäkisoissa huomannut niin kisakentän ikkunoihin on on saatu himmenystä ehkäisemään aurinkoläikkiä nurmella! Kurkkaa video!

Alustava luokkajako

Lauantai 29.7.2023
A-B-C(hyp) sL3,L3
C-B-A xs3,S3
A-B-C M3
Alustava tuomarijako Mujunen sL ja L, Mättö xS, S ja M

Sunnuntai 30.7.2023
F(hyp)-E-D sL3/L3
D-E-F xs3/S3
F-E-D M3
Alustava tuomarijako Mättö sL ja L, Mujunen xS, S ja M

Ilmoittautuminen SAGIn kitun kautta.

Mittaukset:
Kilpailuun osallistuvilla koirilla pitää olla mittaustodistus tai väliaikainen mittaustulos. Kisassa mitataan vain kilpailuihin osallistuvia koiria.  Ilmoittautumiset mittaukseen viimeistään 23.7.2023 tällä lomakkeella.

Nollat kiikarissa -kisojen kisakirje, aikataulut ja lähtölistat on nyt julkaistu!

4.7.2023 Tokon iltakoe (ALO, AVO, VOI, EVL)

Itä-Helsingin Agilityharrastajat järjestää tokokokeen kivituhkapohjaisella aidatulla kentällä Kivikon urheilupuistossa (Savikiekontie 4-6, 00940 Helsinki) 4.7.2023 klo 14.00 alkaen.
Luokat: ALO,AVO,VOI,EVL
Tuomari: Maarit Hellman
Vastaava koetoimitsija: Hanna Stammeier
Ilmoittautumisten vastaanotto ja tiedustelut:
ihah.tokoilmo@gmail.com
Osallistumismaksu: Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry:n jäsenille 31 euroa ja muille 36 euroa.
Ilmoittautumisaika/paikanvaraus: I-HAH ry:n jäsenille 6.6.2023 alkaen, muut 10.6.2023 alkaen.
Paikka varmistetaan ensin sähköpostilla: ihah.tokoilmo@gmail.com ja saat paluuviestissä varmistuksen kokeeseen mahtumisesta.
Koiramäärää koskeva rajoitus:
Yhden tuomarin koe
FB-tapahtuma
« Older Entries