Rally-toko koe 9.8.2020

*Päivitys 9.7.2020: Koe on nyt täynnä, mutta jonoon voi ilmoittaua.*

Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry järjestää rally-toko kokeen 9.8.2020. Koetila on Hakkilan puolilämmin agilityhalli, jossa on keinonurmipohja. Osoite Vanha Porvoontie 235, halli 2, 01380 Vantaa.

Tuomari: Anna Klingenberg
Vastaava koetoimitsija: Jani Koistiola

Luokat: ALO, AVO, VOI, MES (Luokkajärjestys: ALO, AVO, VOI, MES)

Ilmoittautumisten vastaanotto ja tiedustelut: Meri-Tuuli Koistiola, ihah.rallyilmo@gmail.com, Ilmoittautuminen lomakkeella, EI sähkopostilla!
Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen vain lomakkeella. https://forms.gle/eopH5fgMH53SHtPs6 I-HAH ry:n I-HAH ry.n jäsenet 1.7.2020 klo 18 / muut 8.7.2020 klo 18 alkaen.
Ilmoittautumislomake aukeaa klo 18:00. Osallistumismaksu jäsenille 23€, muille 28€.
Kilpailu on samalla Itä-Helsinigin Agilityharrastajat ry:n seuramestaruuskilpailu.
Hallissa tekonurmialusta.
Osallistumismaksu jäsenille 23€ ja ulkopuolisille 28€

Etusija järjestävän I-HAH ry:n jäsenet.
Kokeeseen otetaan max. 60 koirakkoa ja max. 20 koirakkoa/luokka

Mikäli SPKL, Kennelliitto ja/tai Aluehallintovirasto asettaa kilpailijamäärille rajoituksia, jotka ovat normaalia tiukempia, joudumme mahdollisesti rajaamaan osan jo ilmoittautuneista koirakoista ulos kilpailuista. Tiedotamme tästä erikseen, kun ohjeistus kilpailujen järjestämiseen elokuussa on saatavilla. Mahdolliset rajaukset tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä häntäpäästä alkaen, ellei SPKL anna tästä muuta ohjetta kesän aikana. Mikäli joudumme rajaamaan kisaajien määrää, palautamme kisasta pois rajatuille kilpailumaksun täysimääräisenä takaisin. Huomioithan, että koronatilanteen takia kilpailu järjestetään poikkeusohjeistuksin eikä kisapaikalla ole mahdollista välttämättä odottaa vuoroa sisätiloissa.

FB-tapahtuma

Samana viikonloppuna tarjolla sekä koulutus ja koe samassa paikassa.
Koulutuksen FB-tapahtuma

Comments are closed.