Tattis Cup 2014

tattiscup_netti3

Ennakkoilmoittautuminen toiseen osakilpailuun on nyt auki! Ilmoittaudu 18.5. kisaan.

Tattis Cupin säännöt

1. Tattis Cupissa kisat sisältävät kaksi luokkaa: tosimöllit ja möllit.

  • a) Tosimöllien radat eivät sisällä kontakteja, rengasta, keppejä, eikä pussia, ja tosimölleissä koiraa saa palkata radalla. Tosimölleissä ei jaeta eri säkäkorkeuksia eri kisoihin, vaan kaikki säkäkorkeudet kilpailevat yhdessä ja kukin koirakko saa valita haluamansa rimakorkeuden. Tosimölleissä ei anneta hylkäyksiä, vaan HYL = 10 vp.
  • b) Möllit kisaavat kolmessa eri säkäluokassa: mini, medi ja maksi. Rimakorkeudet ovat säkäluokan alimmassa korkeudessa. Möllien radat eivät sisällä keinua, keppejä, rengasta, eikä pussia. Mölleissä ei anneta hylkäyksiä, vaan HYL = 10 vp. Mölleissä ei saa palkata koiraa kesken suorituksen.
  • c) Tosimölleihin ja mölleihin osallistuvat koirakot eivät saa olla startanneet virallisissa kisoissa. Virallisen kisauransa korkanneet koirakot voivat kuitenkin niin halutessaan osallistua luokan ulkopuolisena koirakkona.

2. Koirakko saa osallistua varsinaisena kisaajana vain yhteen luokkaan, mutta lisäksi voi osallistua myös toiseen luokkaan kisan ulkopuolisena. Kussakin luokassa voi ottaa maksimissaan kaksi starttia.

3. Tattis Cupiin ei saa osallistua juoksuisen nartun kanssa.

4. Koirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti.

5. Koiran alaikäraja tosimölleissä 12 kk ja mölleissä 15 kk.

6. Kokonaiskilpailussa sijoittuneet ratkaistaan laskemalla kahden osakilpailun sijoituksista saadut pisteet. Pisteitä osakilpailun sijoituksista saa viisi parhaiten sijoittunutta seuraavasti: 1. sija = 10 pistettä, 2. sija = 7 pistettä, 3.sija = 5 pistettä, 4.sija = 4 pistettä ja 5.sija = 3 pistettä. Tasapistetilanteessa voittaja on se, joka on saanut enemmän pisteitä jälkimmäisessä osakilpailussa.

 

Comments are closed.