Hyppytekniikan jatkokurssi 22.8. ja 12.9.2015

I-HAH ry järjestää seuran omalla kentällä Kivikossa Vappu Alatalon hyppytekniikan jatkokurssit 22.8.2015 ja 12.9.2015. Kurssipäivinä hiotaan perustekniikkaa, treenataan edelleen korkeuden ja etäisyydenarviointitaitoja, sekä taipumista ja tehokasta kaarretyöskentelyä. Myös ohjaajahäiriöiden treenaaminen, sekä hyppytaitojen soveltaminen ratatyöskentelyssä kuuluvat ohjelmaan. Jatkoharjoittelussa edetään koirakohtaisesti, koiran tarpeiden ja koirakon tavoitteiden mukaan.

 

Ryhmään ovat tervetulleita myös pennut, joiden motorinen kehitys on edennyt normaalisti. Pennut voivat aloittaa hyppytekniikkaharjoittelun 4-6kk iässä speedbumpeilla. Rimoilla harjoittelu aloitetaan pennun taitojen, koordinaation ja motoriikan kehittymisen mukaan, kuitenkin aikaisintaan 10-14kk iässä ja silloinkin hyvin kärsivällisesti riman korkeutta vähän kerrallaan nostaen. Pentujen kanssa ei treenata korkeuden arviointia ennen 10kk ikää. Vuoden ikään saakka hyppytekniikkaharjoitteita tehdään harvakseltaan, noin kerran kuukaudessa.

 

Kursseille osallistuminen edellyttää, että koiran ohjaaja on käynyt hyppytekniikan peruskurssin ja treenannut jatkoharjoitteisiin osallistuvalla koiralla (joko kurssilla tai itsenäisesti) vähintään hyppytekniikan peruskurssin harjoitteet. Kurssille voi myös osallistua pennun kanssa, mikäli ohjaajalla on peruskurssin luento käytynä ennestään.

 

Koirat jaetaan kokoluokan, iän ja hyppyhaasteiden mukaan 2-3 ryhmään. Yhdelle päivälle otetaan 15 koirakkoa ja rajoittamaton määrä kuunteluoppilaita. Päivän hinta on 30-35€/koira (varmistuu myöhemmin).

Ilmoittautumisia vastaanotetaan 4.-7.8.2015 osoitteessa koulutustoimikunta.ihah@gmail.com (Huom! Uusi osoite toistaiseksi vain hyppytekniikkaa varten). Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aikuisen koiran jatkokurssille ilmoittautumisessa laita viestin otsikoksi ”hyppytekniikka jatko” ja pentupaikalle ilmoittautumisessa viestin otsikoksi ”hyppytekniikka pentu”.

 

Voit ilmoittaa vaikka kaikki koirasi, molemmille päiville ja samassa ilmoittautumisessa, mutta katsomme ensin, että kaikki halukkaat saisivat ensin edes yhden paikan ja sen jälkeen mukaan mahtuvat ilmoittautumisjärjestyksessä mahdolliset omistajan seuraavat koirat. Mikäli ilmoitat useampia koiria, tai useammille päiville, kerro selkeästi mikä koira ja päivä priorisoidaan ensimmäiseksi, toiseksi jne.

 

10.8.2015 mennessä saat vahvistuksen kurssille pääsemisestä ja maksuohjeet. Lisäksi saat ohjeet lisätietojen lähettämisestä. Kysymyksiä voi esittää osoitteeseen koulutustoimikunta.ihah@gmail.com (Huom! Uusi osoite toistaiseksi vain hyppytekniikkaa varten) otsikolla ”hyppytekniikka”.

Vappu Alataloon voi tutustua osoitteessa http://hyppyjumppa.com/

Koulutustoimikunnan puolesta,
Kristiina Jokimies
koulutustoimikunta.ihah@gmail.com (Huom! Uusi osoite toistaiseksi vain hyppytekniikkaa varten)

Comments are closed.