Haku Lupaavien valmennusryhmään talveksi 2015-2016

Hakuaika lupaavien koirakoiden valmennusryhmään on nyt alkanut. Hakuaikaa on 10.8.2015 asti. Johtokunta tekee valinnat hakuajan päättymisen jälkeen ja tiedottaa niistä mahdollisimman pian.

Tietoa lupaavien valmennusryhmästä:

  •  Lupaavien ryhmän tavoitteena on arvokisatason saavuttaminen vuosien 2016-2018 aikana. Ryhmässä harjoittelevien tavoitteena tulee olla aktiivisen kisauran aloittaminen tai jatkaminen kauden aikana (nuoren koiran ikä ja tavoitteellisen treenaamisen suunnitelmat huomioiden).
  • Lupaavien ryhmän toimintakausi on lokakuusta 2015 huhtikuuhun 2016. Kesäkauden treenihinnat ovat syystalvesta 209€ ja kevättalvesta 304€ (19€/kerta)
  • Lupaavien valmennusryhmä treenaa torstai-iltaisin Niina-Liina Linnan kouluttamana. Ryhmän tarkempi kellonaika täsmentyy myöhemmin. Treenipaikkana toimii Niinu Agility Sport-halli Masalassa osoitteessa Salmitie 6, Kirkkonummi. Treeniaikaa on 15 minuuttia per koirakko.

Yleistä:

Valmennusryhmiin valitaan varsinaisten koirakoiden lisäksi varakoirakoita. Varakoirakkojärjestelmän tarkoituksena on pitää treeniryhmä täytenä silloin, kun varsinaiset koirakot ovat estyneitä osallistumaan treeneihin. Hakemuksessa voi hakea joko vain varsinaisen koirakon paikkaa, vain varakoirakon paikkaa tai ensisijaisesti varsinaisen, mutta toissijaisesti varakoirakon paikkaa.

Valmennusryhmässä treenaavalle koiralle saa halutessaan ottaa lisäksi normaalitreeniryhmän paikan. Kaikkien valmennusryhmiin hakeneiden tulee täyttää lisäksi treeni-ilmoittautumislomake! Kerrothan myös minkä treenipaikan toivot saavasi jos et tule valituksi valmennusryhmään.

Samalla koiralla voi olla vain yksi ulkopuolisen kouluttajan paikka valmennusryhmissä. Saman ohjaajan toisella koiralla voi kuitenkin lisäksi olla valmennusryhmän varapaikka. Alueellinen valmennusryhmätoiminta ei kytkeydy seuran omaan harjoitustoimintaan eikä estä seuran omiin valmennusryhmiin hakemista.

 

Lupaavien valmennusryhmästä lisätietoja ja hakulomake täällä: 

http://ihahjohtis.nettilomake.fi/edit/2374.

Luethan hakulomakkeen huolella ennen sen täyttämistä ja lähettämistä!

 

Lisätietoja valmennusryhmähausta antaa johtokunta: johtokunta(at)ihah.net

Comments are closed.