Archive for Jäsentiedotus

Kesälomailua

Johtokunta haluaa toivottaa kaikille oikein rentouttavaa ja leppoisaa kesää!
Samalla haluamme ilmoitella, että juhannuksesta heinäkuun loppuun emme välttämättä vastaile meille tulleisiin viesteihin ihan just sillä samalla sekunnilla, koska voimme olla juuri nettiyhteyksien tavoittamattomissa tai muuten vain muissa loma-askareissa. Toivomme siis kärsivällisyyttä vastausten odottamisen suhteen :) Treenitauon jälkeen suurin osa toimikuntien porukasta on taas normaalisti sorvin ääressä ja näin ollen paremmin tavoitettavissa.
Terveisin,
I-HAH johtis

Kesän agilitytreeniohjeet

Kesän 2016 lukkari löytyy sekä osoitteesta https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ikzM12-PGdy9e6uswSfkcSJHuS8pgio9dq_28DSr9bY/edit#gid=0 että pdf-tiedostona alempaa.

Kesätreenit järjestetään omalla kentällämme Kivikossa:

Kevätjakso: Maanantai 2.5 – sunnuntai 19.6 yht. 7 kertaa
Yht. 49€ (7€/kerta), eräpäivä: 25.4.2015

Syysjakso: Maanantai 25.7 – sunnuntai 25.9 yht. 9 treenikertaa
Yht. 63€ (7€/kerta), eräpäivä: 18.7.2015

Treenimaksuun sisältyy vapaaharjoitteluoikeus Kivikon kentällä. Muut jäsenet voivat ostaa kentälle vapaatreenioikeuden olemalla yhteydessä kenttätoimikuntaan.

Muistathan, että kaikilla treenaajilla tulee olla agilitylisenssi vuodelle 2016. Lisenssin voit ostaa täältä: http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/lisenssi/osta-lisenssi/. Treeneihin saavat osallistua vain Kennelliiton ohjeiden mukaisesti rokotetut koirat. Rokotukset tarkistetaan ensimmäisellä treenikerralla, joten muistathan hoitaa rokotukset kuntoon ajoissa ja ottaa rokotustodistuksen mukaan ensimmäisellä treenikerralla!

Tiedot mm. kesäkauden treeneistä ja niiden maksamisesta päivittyvät/ovat päivittyneet myös infopakettiin: https://docs.google.com/document/d/1SQ1k2NOlbk7MLFERRU1lndeKgxO28oaY0a8AS3g0WQ8/edit.

Mikäli huomaat ryhmäjaoissa kohdallasi virheen (eli sinut on esimerkiksi laitettu treenaamaan ajankohtana, jonka olet ilmoittanut sopimattomaksi), niin olethan mahdollisimman pian yhteydessä koulutustoimikuntaan (koulutustoimikunta @ ihah.net). Kesäkauden treenit voi peruuttaa eräpäivään saakka.

Kesatreenien lukujarjestys 2016 ver. 1.6

Kesätreeniterveisin
I-HAH ry:n koulutustoimikunta

 

Kevätkokous lauantaina 23.4.2016 kello 17.00

Tervetuloa yhdistyksen kevätkokoukseen lauantaina 23.4. kello 17 Tattikselle.

Sääntömääräinen kevätkokous

Aika:     23.4.2016 klo 17

Paikka:  Tattarisuon treenihalli (Tuulilasintie 31 B, 00770 Helsinki)

 

 1. Kokouksen avaus
 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 3. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, ääntenlaskijoiden ja pöytäkirjantarkastajien valinta
 4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
 5. Yhdistyksen tilinpäätöksen, tuloslaskelman ja taseen käsittely ja hyväksyminen vuodelta 2015
 6. Vastuuvapauden myöntäminen johtokunnalle vuodelta 2015
 7. Yhdistyksen toimintakertomuksen käsittely ja hyväksyminen vuodelta 2015
 8. Muut asiat
  1. Vuoden agility-, toko-, rallytokokoirien palkitseminen
  2. Työvuoropisteistä päättäminen
  3. Rahoituksen myöntäminen Kivikon Koiraurheilukeskus Oy:lle
 1. Kokouksen päättäminen

Talven tokotreeniryhmät ja maksuohjeet

Tokossa on talvikaudella 2015-2016 kaksi normaalitreeniryhmää. Molemmat ryhmät ovat sunnuntai-iltaisin Sporttikoirahallilla Espoossa. Ryhmien isosta koosta johtuen kouluttajia on aina kaksi paikalla.

Kello 18-19 treenaa Alkeis/jatko ryhmä, jossa kouluttajina Kaisa Nieminen/Maija Mäkelä  ja Satu Erkiö.
Ryhmässä ovat:
Maija Mäkirinne ja Rafa
Emmi Id ja Wagner/Brahms
Laura Kurimo ja Madde
Sanna Ristikartano ja Poppi
Päivi Suomi ja Kössi
Piritta Kärkkäinen ja Bunda
Tiia Koivunen ja Luca
Essi Manninen ja Louna

Kello 20-21 treenaa kisaavien ryhmä, jossa kouluttajina toimivat Sanna Ristikartano
ja Laura Kurimo.
Ryhmässä ovat:
Tanja Hokkanen ja Odessa (kevät)
Päivi Suomi ja Kelmi
Tuija Hyvättinen ja Leia
Sini Vertanen ja Ässä
Silvia Komssi ja Noomi
Satu Erkiö ja Elvi
Nina Kuuskoski ja Raul
Katri Ristimäki ja Uno
Tiina Granlund ja Lila

Syysjakso alkaa 4.10 ja kestää 20.12 asti yhteensä 12 kertaa.
Kevätjakso alkaa 10.1 ja kestää 24.4 asti yhteensä 16 kertaa.

Talvitreenimaksut ja eräpäivät:
Syysjakson eräpäivä on 27.9.2015.
Syyskauden maksu on 84€ (7€/kerta).
Kevätjakson eräpäivä on 2.1.2016.
Kevätkauden maksu on 112€.
Maksujen tilinumero on FI09 1388 3000 3014 02 ja viite 9991.

Muistattehan ilmoittaa aina kouluttajalle, jos ette pääse treenaamaan.
Lisätietoja talvitreeneistä antaa I-HAH ry:n Tokotoimikunta: tokotoimikunta (at) ihah.net

Sähköpostien kanssa teknisiä ongelmia

Valitettavasti ihahin sähköpostilistoilla on ongelmia, jonka johdosta käytämme näitä jäsenistön-nettisivuja ja Facebookin jäsen-sivuja tiedotuskanavina. Lisäksi on jouduttu perustamaan muutamia ilmoittautumisia varten erillisiä gmail-osoitteita. Tiedotamme asiasta kun palveluntarjoaja on paikallistanut virheen ja saanut sen korjattua.

Tiedotuksen puolesta,
Jonna

Hyppytekniikan jatkokurssi 22.8. ja 12.9.2015

I-HAH ry järjestää seuran omalla kentällä Kivikossa Vappu Alatalon hyppytekniikan jatkokurssit 22.8.2015 ja 12.9.2015. Kurssipäivinä hiotaan perustekniikkaa, treenataan edelleen korkeuden ja etäisyydenarviointitaitoja, sekä taipumista ja tehokasta kaarretyöskentelyä. Myös ohjaajahäiriöiden treenaaminen, sekä hyppytaitojen soveltaminen ratatyöskentelyssä kuuluvat ohjelmaan. Jatkoharjoittelussa edetään koirakohtaisesti, koiran tarpeiden ja koirakon tavoitteiden mukaan.

 

Ryhmään ovat tervetulleita myös pennut, joiden motorinen kehitys on edennyt normaalisti. Pennut voivat aloittaa hyppytekniikkaharjoittelun 4-6kk iässä speedbumpeilla. Rimoilla harjoittelu aloitetaan pennun taitojen, koordinaation ja motoriikan kehittymisen mukaan, kuitenkin aikaisintaan 10-14kk iässä ja silloinkin hyvin kärsivällisesti riman korkeutta vähän kerrallaan nostaen. Pentujen kanssa ei treenata korkeuden arviointia ennen 10kk ikää. Vuoden ikään saakka hyppytekniikkaharjoitteita tehdään harvakseltaan, noin kerran kuukaudessa.

 

Kursseille osallistuminen edellyttää, että koiran ohjaaja on käynyt hyppytekniikan peruskurssin ja treenannut jatkoharjoitteisiin osallistuvalla koiralla (joko kurssilla tai itsenäisesti) vähintään hyppytekniikan peruskurssin harjoitteet. Kurssille voi myös osallistua pennun kanssa, mikäli ohjaajalla on peruskurssin luento käytynä ennestään.

 

Koirat jaetaan kokoluokan, iän ja hyppyhaasteiden mukaan 2-3 ryhmään. Yhdelle päivälle otetaan 15 koirakkoa ja rajoittamaton määrä kuunteluoppilaita. Päivän hinta on 30-35€/koira (varmistuu myöhemmin).

Ilmoittautumisia vastaanotetaan 4.-7.8.2015 osoitteessa koulutustoimikunta.ihah@gmail.com (Huom! Uusi osoite toistaiseksi vain hyppytekniikkaa varten). Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aikuisen koiran jatkokurssille ilmoittautumisessa laita viestin otsikoksi ”hyppytekniikka jatko” ja pentupaikalle ilmoittautumisessa viestin otsikoksi ”hyppytekniikka pentu”.

 

Voit ilmoittaa vaikka kaikki koirasi, molemmille päiville ja samassa ilmoittautumisessa, mutta katsomme ensin, että kaikki halukkaat saisivat ensin edes yhden paikan ja sen jälkeen mukaan mahtuvat ilmoittautumisjärjestyksessä mahdolliset omistajan seuraavat koirat. Mikäli ilmoitat useampia koiria, tai useammille päiville, kerro selkeästi mikä koira ja päivä priorisoidaan ensimmäiseksi, toiseksi jne.

 

10.8.2015 mennessä saat vahvistuksen kurssille pääsemisestä ja maksuohjeet. Lisäksi saat ohjeet lisätietojen lähettämisestä. Kysymyksiä voi esittää osoitteeseen koulutustoimikunta.ihah@gmail.com (Huom! Uusi osoite toistaiseksi vain hyppytekniikkaa varten) otsikolla ”hyppytekniikka”.

Vappu Alataloon voi tutustua osoitteessa http://hyppyjumppa.com/

Koulutustoimikunnan puolesta,
Kristiina Jokimies
koulutustoimikunta.ihah@gmail.com (Huom! Uusi osoite toistaiseksi vain hyppytekniikkaa varten)

Haku Lupaavien valmennusryhmään talveksi 2015-2016

Hakuaika lupaavien koirakoiden valmennusryhmään on nyt alkanut. Hakuaikaa on 10.8.2015 asti. Johtokunta tekee valinnat hakuajan päättymisen jälkeen ja tiedottaa niistä mahdollisimman pian.

Tietoa lupaavien valmennusryhmästä:

 •  Lupaavien ryhmän tavoitteena on arvokisatason saavuttaminen vuosien 2016-2018 aikana. Ryhmässä harjoittelevien tavoitteena tulee olla aktiivisen kisauran aloittaminen tai jatkaminen kauden aikana (nuoren koiran ikä ja tavoitteellisen treenaamisen suunnitelmat huomioiden).
 • Lupaavien ryhmän toimintakausi on lokakuusta 2015 huhtikuuhun 2016. Kesäkauden treenihinnat ovat syystalvesta 209€ ja kevättalvesta 304€ (19€/kerta)
 • Lupaavien valmennusryhmä treenaa torstai-iltaisin Niina-Liina Linnan kouluttamana. Ryhmän tarkempi kellonaika täsmentyy myöhemmin. Treenipaikkana toimii Niinu Agility Sport-halli Masalassa osoitteessa Salmitie 6, Kirkkonummi. Treeniaikaa on 15 minuuttia per koirakko.

Yleistä:

Valmennusryhmiin valitaan varsinaisten koirakoiden lisäksi varakoirakoita. Varakoirakkojärjestelmän tarkoituksena on pitää treeniryhmä täytenä silloin, kun varsinaiset koirakot ovat estyneitä osallistumaan treeneihin. Hakemuksessa voi hakea joko vain varsinaisen koirakon paikkaa, vain varakoirakon paikkaa tai ensisijaisesti varsinaisen, mutta toissijaisesti varakoirakon paikkaa.

Valmennusryhmässä treenaavalle koiralle saa halutessaan ottaa lisäksi normaalitreeniryhmän paikan. Kaikkien valmennusryhmiin hakeneiden tulee täyttää lisäksi treeni-ilmoittautumislomake! Kerrothan myös minkä treenipaikan toivot saavasi jos et tule valituksi valmennusryhmään.

Samalla koiralla voi olla vain yksi ulkopuolisen kouluttajan paikka valmennusryhmissä. Saman ohjaajan toisella koiralla voi kuitenkin lisäksi olla valmennusryhmän varapaikka. Alueellinen valmennusryhmätoiminta ei kytkeydy seuran omaan harjoitustoimintaan eikä estä seuran omiin valmennusryhmiin hakemista.

 

Lupaavien valmennusryhmästä lisätietoja ja hakulomake täällä: 

http://ihahjohtis.nettilomake.fi/edit/2374.

Luethan hakulomakkeen huolella ennen sen täyttämistä ja lähettämistä!

 

Lisätietoja valmennusryhmähausta antaa johtokunta: johtokunta(at)ihah.net

Agilityn talvitreeni-ilmoittautuminen

Talvitreeni-ilmoittautuminen agilityn osalta on nyt auki ja linkki ilmoon löytyy tämän viestin lopusta!

Ilmoittautuminen on auki 27.7.-9.8.2015. Muistathan, että myöhästyneet ilmoittautumiset voidaan huomioida vain, jos ryhmissä on tilaa, joten huolehdithan ilmoittautumisesta ajoissa. Treenijaot pyritään julkistamaan syyskuun alkupuolella. Lisätietoja antaa koulutustoimikunta(at)ihah.net

Talvitreenit järjestetään Tattarisuon hallissa osoitteessa Tuulilasintie 31 B. Kouluttaja- ja valmennusryhmien treenipaikoista infotaan erikseen.

 • Syystalvi loka-joulukuu ma 5.10. – su 20.12. yht. 11 kertaa
 • Kevättalvi tammi-huhtikuu ma 4.1. – su 24.4. yht. 16 kertaa

Talvitreenimaksut ja eräpäivät

Syystalvi:

Ohjatut normaaliryhmät 99€ (9€/kerta)

Eräpäivä: 28.9.2015

Kevättalvi:

Ohjatut normaaliryhmät 144€ (9€/kerta)

Eräpäivä: 28.12.2015 

Lue lomakkeen yläosa huolellisesti ennen täyttämistä. Jos ryhmäjakojen julkistamisen jälkeen ilmenee, ettet pääsekään kyseiseen ryhmään, voit itse järjestää vaihdon ryhmästä toiseen jonkun muun treenaajan kanssa! Voit perua osallistumisesi koko talvikaudelta syystalven eräpäivään mennessä. Peruuttamisajan jälkeen olet sitoutunut maksamaan talvitreenimaksun.

Linkki ilmoon: https://ihah.nettilomake.fi/edit/2373

Kaikissa kysymyksissä teitä auttaa koulutustoimikunta(at)ihah.net

I-HAHin edustajaksi Tokon piirinmestaruuskisoihin

Tokon piirinmestaruusjoukkuekilpailu on 23.8 Tuomarinkylän
vinttikoirakeskuksessa. Joukkueeseen tarvitaan 3 alokas- tai
avoimenluokan ja 2 voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koiraa, sekä 2
varakoiraa.

Jos haluat joukkueeseen niin toimi nopeasti. Ilmoittautumiset
viimeistään 1.8 osoitteeseen ihahjohtokunta@gmail.com

Laita ilmoittautumisviestiin sekä kaikki tämän vuoden tokotulokset
että täytä alla olevat kohdat:

Luokka
Rotu
Koiran nimi
Rekisterinumero
Tunnistemerkintä
Sukupuoli
Omistaja
Kotipaikkakunta
Ohjaaja nimi
Sähköposti
Puh

Huomaathan että kokeessa on voimasssa uudet 1.8 voimaanastuneet
säännöt joissa liikkeet ovat muuttuneet.

Tietoa kesän 2015 agilitytreeneistä

AGILITYN KESÄTREENIEN 2015 MAKSUOHJEET

Kesätreenikausi on jaettu kahteen jaksoon:
Kevätkesäjakso: maanantai 4.5. – sunnuntai 14.6. yht. 6 treenikertaa
Syyskesäjakso: maanantai 27.7. – sunnuntai 27.9. yht. 9 treenikertaa
Kesätreenit järjestetään kaikkien agilityryhmien osalta Kivikon kentällämme osoitteessa Savikiekontie 4, Helsinki.

MAKSUT

TREENIMAKSUT, KEVÄTKESÄ
Treenimaksu kevätkesä, ohjatut normaaliryhmät 42€ (7€/kerta)
Treenimaksu kevätkesä, valmennusryhmä: 72€ (12€/kerta)
Eräpäivä, kevätkesä: 26.4.2015
TREENIMAKSUT, SYYSKESÄ
Treenimaksu syyskesä, ohjatut normaaliryhmät: 63€ (7€/kerta)
Treenimaksu syyskesä, valmennusryhmä: 108€ (12€/kerta)
Eräpäivä, syyskesä: 20.7.2015

 

MAKSUTIEDOT
Tilinumero:  Nordea FI09 1388 3000 3014 02
Saaja:  Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry
Viitenumero: oma jäsen/viitenumero
Listan Jäsen- ja viitenumeroista löydät foorumin tiedotukset -osasta

MAKSU SMARTUMSETELEILLÄ JA SPORTTIPASSILLA
Agility treenien maksuksi käyvät Smartumin Liikunta sekä Liikunta- ja kulttuurisetelit
Setelien toimituksesta sovittava Maija Mäkelän kanssa: maija.makela@welho.com.
Kyselyt: maija.makela@welho.com
Sporttipassilla maksaessasi löydät I-HAHin listalta kun kirjaudut palveluun, laita
viestikenttään selitteeksi joko viitenumerosi tai ”kevään treenimaksu”
Kun jätät/lähetät setelit, lähetä s-postilla ilmoitus: rahastonhoitaja@ihah.net
Kyselyt: rahastonhoitaja@ihah.net

PERUUTTAMINEN JA SAIRAUSPOISSAOLOT
Treenijaot julkistetaan jäsensivuilla sekä jäsenistölle lähetettävällä sähköpostilla. Mikäli ryhmäsi treeniaika ei sovi sinulle, voit perua osallistumisesi koko kesäkaudelta kevätkesän eräpäivään mennessä. Peruuttamisajan jälkeen olet sitoutunut maksamaan kesätreenimaksun
Koiran tai ohjaajan yli 4 viikkoa kestävissä sairastapauksessa (lääkärintodistus) treenimaksu voidaan palauttaa poissaolon ajalta. Treenipaikan peruminen ja maksupalautuksiin oikeuttavista poissaoloista ilmoittaminen tapahtuu erillisellä treenipaikan peruutus –lomakkeella, joka löytyy nettisivujen jäsensivuilta.

VUOROJEN MYYMINEN
Poissaolovuorot on mahdollista myydä toiselle yhdistyksen jäsenelle. Vuorojen myymisen tavoite on pitää treeniryhmät täysinä ja tarjota poissaolijoilla mahdollisuutta korvaukseen poissaolovuorosta.
Kukin vastaa itse vuorojen myynnistä ja ostamisesta, ja maksut hoidetaan myyjän ja ostajan välillä. Treeniryhmässä vierailevan koirakon tulee huomioida, että ryhmää koulutetaan varsinaisten ryhmäläisten tason mukaan. Vierailevan ohjaajan tulee ilmoittaa vierailustaan ryhmän kouluttajalle. Vuorojen myymistä tai vaihtamista varten on keskustelupalstalla oma keskustelualue. Lisäksi vuoroja voi myydä tai vaihtaa seuran facebook-ryhmässä.

LISENSSI
Seuramme harjoituksiin (ja agilityn vapaatreeneihin) osallistuvilla tulee olla voimassa oleva kilpailu- tai harjoituslisenssi. Lisäksi seuran jäsenillä on velvollisuus edustaa kilpailuissa I-HAH ry:tä. Hankithan lisenssin tai muutat seuratietosi ennen harjoittelun aloittamista. Ohjeet lisenssin hankintaan löytyvät Suomen Agilityliiton sivuilta: http://www.agilityliitto.fi/wordpress/?page_id=439. Lisenssi on voimassa kalenterivuoden. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä joko suoraan SAGIin (toimisto (at) agilityliitto.fi) tai seuran johtokuntaan (johtokunta (at) ihah.net).

ROKOTUKSET
Koirilla on oltava voimassa Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaiset rokotukset. Kouluttajat tulevat tarkastamaan ryhmänsä koirien rokotustodistukset kesätreenien alkaessa.

TREENISÄÄNNÖT
Ennen ilmoittautumista harjoitusryhmään, lue treenisäännöt.

LISÄTIETOJA
Lisätietoja kesätreeneistä antaa I-HAH ry:n koulutustoimikunta koulutustoimikunta (at) ihah.net

« Older Entries