Syyskisat 5.9.-6.9.2015

Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry:n Syyskisat 5.-6.9.2015
Kivikossa Itä-Helsingin Agilityharrastajien kentällä, osoitteessa Savikiekontie 4.

Aikataulut Syyskisoihin.

Kisakirje sekä lähtölistat lauantaille (1- ja 2-lk) ja sunnuntaille (3-lk).
Joukkueiden lähtölista sunnuntaille.

HUOM! Parkkeeraus sallittu vain Savikiekontien parkkialueelle (tien päädyssä tien oikealla puolella). Asiasta keskusteltu useaan otteeseen kaupungin kanssa, joka ei halua autoliikennettä eikä autoja liikuntapuiston alueelle.

Syyskisojen yhteydessä järjestetään Helsingin seudun piirinmestaruuskilpailu 2015.
Helsingin Seudun Junioreiden Piirinmestaruuskisa (Kisa 2B), lauantaina 5.9.2015.
Yksilöpiirinmestaruus B ja C ratojen yhteistulos sunnuntaina 6.9.2015
Joukkuekilpailu sunnuntaina 6.9.2015. Tuomarina joukkuekilpailussa Pasi Honkanen.

Lauantaina 5.9.2015 1- ja 2-luokat
Ylituomarit Sami Topra ja Johanna Nyberg
Vastaava koetoimitsija: Miia Eloranta , puhelin 046-520 6191

Sunnuntaina 6.9.2015 3-luokat
Ylituomarit Sami Topra ja Johanna Nyberg
Vastaava koetoimitsija: Marjaana Hirviniemi, puhelin 046-520 6191

Kisoissamme on monipuolinen buffetti.

Itä-Helsingin Agilityharrastajien kilpailumaksut voit maksaa Smartum seteleillä tai saldolla, Enderedin virikesetelillä tai SporttiPassilla. Katso ohje.

Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä.


YKSILÖPIIRINMESTARUUSKILPAILU

Piirinmestaruudesta saa kilpailla jokainen ilmoittautumishetkellä (viimeinen ilmoittautumispäivä) kennelpiirin (Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa) alueella vakinaisesti asuva ohjaaja/omistaja riippumatta hänen edustamansa yhdistyksen kotipaikasta.

Ohjaajaksi/omistajaksi katsotaan henkilö, jonka pääasiallisessa hallinnassa ja koulutuksessa koira on ollut. Useamman omistajan koira kilpailee sen omistajan kennelpiirin mestaruudesta, jonne koira on pääasiassa sijoitettu. Koira voi kilpailla vuosittain vain yhden kennelpiirin mestaruudesta.

Yksilöpiirinmestaruus-kilpailu koostuu kahdesta kilpailusta, joiden yhteistulos ratkaisee piirinmestaruuskilpailun sijoitukset. Toinen kilpailuista käydään agilityradalla ja toinen hyppyradalla. Yksilöpiirinmestaruuskisoihin osallistujan on osallistuttava kilpailuihin B (agilityrata) ja C(hyppyrata), sekä mainittava osallistumisestaan ilmoittautumisessa.

NUORISOPIIRINMESTARUUSKILPAILU

Kilpailu käydään virallisen kilpailun kakkosluokkien (mini 2, medi 2, maxi 2) yhteydessä agilityradalla B. Osallistujan tulee ilmoittaa nuorisopiirinmestaruuskilpailuihin ilmoittautumisestaan. Jos koirakko kilpailee ulkopuolisena, tällöin osallistumistiedot tulee lähettää annina_91@hotmail.com tai ilmoittautua paikan päällä

Kilpailu on avoin piirin alueella asuville nuorisoharrastajille. Osallistumisoikeus on viimeistä kertaa sinä vuonna, kun henkilö täyttää 18 vuotta.

Kilpailu on maksuton, mutta mikäli koira kilpailee kakkosluokassa ja osallistuu myös viralliseen kilpailuun, niin silloin kilpailija joutuu maksamaan virallisen kilpailun osallistumismaksun. Nuorisopiirinmestaruuskilpailuun voi ilmoittautua vielä kilpailupaikalla ennen kyseisen kokoluokan alkua.

JOUKKUEPIIRINMESTARUUSKILPAILU

Kennelpiiriin kuuluvilla yhdistyksillä on oikeus lähettää joukkue joukkuepiirinmestaruuskilpailuun. Rotujärjestöt kilpailevat sen kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa, jonka alueella rotujärjestön kotipaikka on. Kilpailu käydään agilityradalla.
Lisätietoja http://www.hskp.net/jaostot/agilityjaosto/agilitykilpailut

Lisätietoa piirinmestaruuskisojen säännöistä: http://www.hskp.net/…/agilit…/agilityjaoston-kisojen-saannot

 

 

Comments are closed.