Rally-toko koe 15.8.2020

(Tämä koe on siirretty kesäkuulta (14.6.))

Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry järjestää rally-toko kokeen kaikille luokille. Koetila on Hakkilan puolilämmin agilityhalli, jossa on keinonurmipohja. Osoite Vanha Porvoontie 235, halli 2, 01380 Vantaa.

Tuomari: Tiia Hämäläinen
Vastaava koetoimitsija: Meri-Tuuli Koistiola

Luokat: ALO, AVO, VOI, MES (Luokkajärjestys MES-VOI-AVO-ALO)

Ilmoittautumisten vastaanotto ja tiedustelut: Piritta Kärkkäinen, Ihah.rallyilmo@gmail.com, Ilmoittautuminen lomakkeella, EI sähköpostilla!

Ilmoittautuminen:

*****HUOM: Jo vahvistetut ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti uudelle kisapäivälle. Kilpailu on täynnä kesäkuulle ilmoittautuneista, ja myös jonossa on jo ennestään useita koirakkoja.****
I-HAH ry:n jäsenet ja japaninpystykorvat 15.7.2020 alkaen / muut 22.7.2020 alkaen. Ilmoittautuminen vain lomakkeella https://forms.gle/ixBDfHTCJnfQ6iNt9

Etusija järjestävän I-HAH ry:n jäsenet.
Kokeeseen otetaan max. 60 koirakkoa ja max. 20 koirakkoa/luokka

Mikäli SPKL, Kennelliitto ja/tai Aluehallintovirasto asettaa kilpailijamäärille rajoituksia, jotka ovat normaalia tiukempia, joudumme mahdollisesti rajaamaan osan jo ilmoittautuneista koirakoista ulos kilpailuista. Tiedotamme tästä erikseen, kun ohjeistus kilpailujen järjestämiseen elokuussa on saatavilla. Mahdolliset rajaukset tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä häntäpäästä alkaen, ellei SPKL anna tästä muuta ohjetta kesän aikana. Mikäli joudumme rajaamaan kisaajien määrää, palautamme kisasta pois rajatuille kilpailumaksun täysimääräisenä takaisin. Huomioithan, että koronatilanteen takia kilpailu järjestetään poikkeusohjeistuksin eikä kisapaikalla ole mahdollista välttämättä odottaa vuoroa sisätiloissa.

FB-tapahtuma

 

Yhteistyökumppanit:

 

bozita robur

 

Best friendblack bean roastely

Comments are closed.