Nina Manner luento ja treenit sosiaalisesta palkasta 25.9.2021

Itä-Helsingin Agilityharrastajat (I-HAH) ry järjestää lauantaina 25.9. yhteistyössä Nina Mannerin kanssa sosiaalisesta palkasta ja palkkaamattomuudesta luennon ja käytännön treenit Hakkilassa (Vanha Porvoontie 235 (halli 2), 01380 Vantaa).
Luento la 25.9. klo 15-17
Luennolla käydään läpi sosiaalista palkkaa ja palkkaamattomuutta sekä teoriassa että demokoirakoiden avulla. Luento on suunnattu erityisesti kaikkien lajien kouluttajille ja valmentajille, mutta siitä on hyötyä myös muille. Luento on vain I-HAH:n jäsenille. I-HAH:n kuluvan kesäkauden ja tulevan talvikauden kaikkien lajien kouluttajille luento on ilmainen. Luennolle osallistuvat voivat halutessaan jäädä katsomaan käytännön treenejä.
Treenit la 25.9. klo 17-19
Treenit on jaettu kahteen ryhmään ja treeniaikaa on 20min/koirakko. Treeneihin mahtuu enintään yhteensä 6 koirakkoa. I-HAH:n jäsenet ovat etusijalla 31.8. asti ja sen jälkeen ilmoittautuminen avataan muille, mikäli tilaa on. Jos sunnuntaihin 15.8. klo 23:59 mennessä I-HAH:n jäsenistä on ilmoittautuneita enemmän kuin paikkoja, paikat arvotaan ma 16.8. Myös lisäpaikkoja saatetaan järjestää, mikäli tulijoita on paljon.
Hinnat:
  • Luento 10€. Luento on vain I-HAH:n jäsenille. I-HAH:n kuluvan kesäkauden ja tulevan talvikauden kaikkien lajien kouluttajille luento on ilmainen. Luennolle osallistuvat voivat halutessaan jäädä katsomaan käytännön treenejä.
  • Luento + treenit 40€ (I-HAH:n jäsenet), 50€ (muut)
Ilmoittautuminen on auki 19.9. asti. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille maanantaina 20.9. ja maksu tulee olla maksettuna luennon/treenien alkuun mennessä.
I-HAH:n jäseniltä osallistuminen edellyttää kesätreenien talkoopistevähennystä (aikuiset 5p, junnut 2,5p). Pistevähennystä ei tehdä, mikäli se on jo tehty (esim. vakituisen treenipaikan tai muun koulutuksen yhteydessä).
Lisätiedot: koulutustoimikunta.ihah@gmail.com

Comments are closed.