Mölli-tokokoe lauantaina 23.8.2014

Itä-Helsingin Agilityharrastajat (I-HAH Ry) järjestää möllitokokokeen lauantaina 23.8.2014
Kilpailut pidetään I-HAH:in kentällä, osoitteessa Savikiekontie 4, Helsinki. Kenttä on aidattu.

Kilpailussa on 3 luokkaa: mölli-, alokas- ja avoinluokat. Lisäksi on mahdollisuus osallistua Voittajaluokkaan, jossa tehdään kisanomainen suoritus ilman arvostelua. Mölliluokan säännöt ovat tuossa alhaalla. Muut luokat käydään muuten virallisin säännöin, paitsi että liikkeiden välissä koiraa voi palkata, se laskee vain kokonaisvaikutuksen arvosanaan 5. 

Kilpailu alkaa mölliluokalla klo 11, ennen kisaa ilmoitetaan sähköpostitse muiden luokkien alkamisajat. Luokkajärjestys tulee olemaan mölliluokka, alokasluokka, avoinluokka ja voittajaluokka. Ilmoittautumiset 20.8 mennessä osoitteeseen ihahtoko@gmail.com. Rajoitettu osanotto, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti. Etusijalla seuran jäsenet. Osallistumismaksu möllikisoihin 10 euroa ja voittajaluokan kisanomainen treeni 7 euroa. Maksu maksetaan I-Hahin tilille FI09 1388 3000 3014 02 viitteellä 8882.

Tuomarina toimii Sanna Ristikartano.

Kilpailuun osallistuvan koiran tulee olla Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaan rokotettu ja rokotukset tarkistetaan kisoissa. Kisapaikalla toimii pienimuotoinen buffetti.

Mölliluokan säännöt:
Mölliluokka on helpotettu alokas – luokka jossa liikkeiden välillä saa palkita. Kaikki liikkeet saa tehdä joko hihnassa tai ilman hihnaa ja etäisyydeksi riittää hihnan mitta. 
1. luoksepäästävyys
2. paikallaolo maaten 1 min (hihnan matka)
3. kytkettynä seuraaminen 
4. maahanmeno seuraamisen yhteydessä 
5. luoksetulo 
6. seisominen seuraamisen yhteydessä
7. hyppy 
8. kokonaisvaikutelma 

Tervetuloa kisaamaan ja tutustumaan kenttään, jossa järjestetään myös virallinen tokokoe 28.9.

Mukana GE_kisa-ilmo

Comments are closed.