Maarit Hellmanin koulutukset

I-HAH järjestää Maarit Hellmanin toko-/rally-tokon koulutussetin. Rally-tokossa voi keskittyä joko tekniikkaan tai rataan.

Maarit on viime vuoden tokon maailmanmestari eikä varmaan enää kovin paljon esittelyitä kaipaa. Mikäli kuitenkin kaipaat lisätietoja Maaritista ja Maaritin koulutusfilosofiasta, voit lukea siitä täältä: https://www.maarithellman.fi/kouluttaja/

Koulutukset järjestetään I-HAH:in puolilämpimässä hallissa Hakkilassa (Vanha Porvoontie 235, Vantaa) 1-hallissa täysimittaisella toko-kentällä.
Koulutuspäivät ovat: 8.1., 5.2., 19.3., 16.4.2023 ja koulutus sijoittu joka päivä klo 8-16.30 väliselle ajalle (tarkempi aikataulu tullaan toimittamaan ennen koulutusta). Koulutuksessa on varattu aikaa 30min per koirakko ja koulutuksen hinta on I-HAH:in jäsenille 35€/kerta ja ei-jäsenille 43€. Jäsenehdoilla ilmoittautuminen edellyttää talvikauden talkoopistevähennystä.
I-HAH:in jäsenien ilmoittautuminen koulutuksiin alkaa 8.11.2022 ja ei-jäsenille ilmoittautuminen aukeaa 7.12.2022 klo 8. Koulutukset järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 per koulutuspäivä, jokaiseen koulutuspäivään mahtuu enintään 16 koirakkoa. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan koulutuspäivään. Mikäli seuran jäsenistöstä ei kaikki halukkaat mahdu koulutuksiin, arvotaan viimeistään 15.11. aikana ilmoittautuneiden kesken koulutukseen pääsijät, mutta kuitenkin siten, että mahdollisimman moni pääsee mahdollisimman moneen koulutuspäivään. Arvonnan jälkeen koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Comments are closed.