I-HAH:n epistrion 2. osakilpailu

Tervetuloa I-HAH:n epistrion 2. osakilpailuun sunnuntaina 3.9.2023! ’
Kisat järjestetään I-HAH:in kivituhkapohjaisella aidatulla ulkokentällä Kivikon urheilupuistossa (Savikiekontie 4-6, 00940 Helsinki) sunnuntaina 3.9.2023 klo 10 alkaen.
Luokkina supermöllit, möllit, 1-luokan tasoinen agilityrata. Tuomarina toimii Heini Lindholm.
Radat tullaan julkaisemaan tapahtuman fb-sivulla etukäteen.
Epiksissä on mahdollisuus harjoitella rennossa tunnelmassa kisatilannetta ja lähtöjä. Luvassa kaksi helppoa möllirataa (supermöllit ja möllit) ja yksi 1-luokan tasoinen agilityrata. Mahdollista tehdä myös vain lähtötreeni. Haluttaessa kisatyöntekijä voi kuvata radan kisaajan omalla kuvausvälineellä.
Hyppykorkeus kaikilla radoilla valinnainen 10, 20, 30 ja 40 cm eikä ole sidoksissa koiran säkäluokkaan. Virallisissa kisoissa startannut voi osallistua mölliluokkiin ulkopuolisena. Koirien alaikärajat supermöllirata 12 kk, möllirata 15 kk, kisarata 18 k. Juoksunartut saavat osallistua epiksiin ja heidät sijoitetaan lähtöjärjestyksessä luokan loppuun.
HUOM! Epiksiin on vain ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ja epiksissä on rajoitettu osallistujamäärä:
Hinnat (lähdöt maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä):
1. lähtö 7 €
2. ja 3. lähtö 5 €
Kolmen esteen lähtötreeni 3 €
Epistrion 3. osakilpailu järjestetään myöhemmin syksyllä I-HAH:n Hakkilan sisähallissa. Trion parhaat ja innokkaimmat supermöllit, möllit ja kisaavat palkitaan viimeisessä osakilpailussa huikein lisäpalkinnoin.
TERVETULOA EPISTELEMÄÄN MUKAVASSA SEURASSA!

Comments are closed.