I-HAH:n agilityn epistion 3.osakilpailu 29.12.2023

Tervetuloa I-HAH:n epistrion 3. osakilpailuun perjantaina 29.12.2023!
Kisat järjestetään Saltexin 40 millimetrin kumirouhetäytteisellä keinonurmella I-HAH:n lämpimässä hallissa (Vanha Porvoontie 235, 01380 Vantaa) perjantaina 29.12.2023 klo 17 alkaen.
Luokkina supermöllit, möllit, 1-luokan tasoinen agilityrata.
Tuomarina toimii Heini Lindholm.
Radat tullaan julkaisemaan tapahtuman fb-sivulla etukäteen.
Epiksissä on mahdollisuus harjoitella rennossa tunnelmassa kisatilannetta ja lähtöjä. Luvassa kaksi helppoa mölli-hyppyrataa (supermöllit ja möllit) ja yksi 1-luokan tasoinen agilityrata. Mahdollista tehdä myös vain lähtötreeni. Haluttaessa kisatyöntekijä voi kuvata radan kisaajan omalla kuvausvälineellä.
Hyppykorkeus kaikilla radoilla valinnainen 10, 20, 30 ja 40 cm eikä ole sidoksissa koiran säkäluokkaan. Virallisissa kisoissa startannut voi osallistua mölliluokkiin ulkopuolisena.
Koirien alaikärajat supermöllirata 12 kk, möllirata 15 kk, kisarata 18 k. Juoksunartut saavat osallistua epiksiin ja heidät sijoitetaan lähtöjärjestyksessä luokan loppuun.
Kilpailuun on varattu molemmat I-HAH.n hallit, joten häkkipaikkoja ja lämmittelytilaa on reilusti. Paikalla on myös buffa.
Hallin keinonurmella ei kuljeta ulkokengillä. Alueella pysäköidään vinoparkkiin kisakirjeen ohjeistuksen mukaisesti.
Epiksiin on vain ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ja epiksissä on rajoitettu starttimäärä (160). Startteja saa kukin kilpailija ottaa sen mukaan kuin haluaa. Ilmoittautumislinkki tulee tapahtumaan auki lähempänä epiksiä. Pistä kuitenkin tapahtuma seurantaan!
Hinnat (lähdöt maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä):
1. startti 8 €
2. ja 3. ja 4. jne startti 5 €
Kolmen esteen lähtötreeni 3 €
Ilmoittautumisen maksutiedot:
Tilinumero: IBAN FI09 1388 3000 3014 02
Saaja: Itä-Helsingin agilityharrastajat ry
Viite 52126
HUOM! Maksu tulee hoitaa ilmoittautumislomakkeen yhteydessä: Lähetä maksusta kuitti osoitteeseen ihah.epistiimi@gmail.com ennen ilmoittautumislomakkeen lähettämistä. Vaillinaista ilmoittautumista ei hyväksytä, eli paikkasi epiksissä on varmistettu vasta maksukuitin saatuamme. Sairastapauksissa otathan yhteyttä sähköpostitse.
Epistrion yhteispisteistä tiedotetaan myöhemmin.
TERVETULOA EPISTELEMÄÄN MUKAVASSA SEURASSA!

 

Comments are closed.