Epäviralliset agilitykilpailut 1.7.2015

Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry järjestää epäviralliset agilitykilpailut keskiviikkona 1.7.2015. Luokkina ovat kilpailevat ja möllit. Säkäryhmät ovat järjestyksessä mini, medi ja maksi.

Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä.

Ilmoittautuminen alkaa kello 17 ja ensimmäiset radat kello 18. Kisan aloittaa kilpailevat, jonka jälkeen siirrymme mölleihin. Aloitamme möllit aikaisintaan kello 19.
Yksi startti maksaa 7 euroa ja siitä seuraavat saman ohjaajan startit 5 euroa. Sama koira voi ottaa useamman startin samassa luokassa, jolloin paras tulos jää voimaan.
Tapahtumaa sponsoroi Musti ja Mirri ja palkitsemme kunkin luokan kolme parasta.

Kisaavien rata on tulevan Agirotu-tapahtuman Open Class -rata. Tämä on siis hyvä tilaisuus treenata ennakkoon Agirotua varten. Luokan tuomarointi menee Open Class -sääntöjen (http://p-hau.net/agirotu-2015/index.php) mukaan (rataan tutustuminen kuitenkin 5 min) ja tuomarina toimii Mari Mäkelä. Alaikäraja kilpailevien luokkaan on 18kk.

Mölliluokassa ei ole keppejä, keinua, pussia tai rengasta. Tuomarina luokassa Katja Rahkola. Mölliluokassa ei hylätä ketään, vaan hylkäyksestä tulee 10 virhepistettä. Jos palkkaat koiraa radalla, saat siitä myös 10 virhepistettä. Tähän luokkaan voit osallistua koiralla, joka ei ole kilpaillut virallisissa agilitykilpailuissa. Mikäli koira on jo kisannut virallisissa kilpailuissa, voi se osallistua luokkaan kilpailun ulkopuolisena. Alaikäraja mölliluokkaan on 15 kk.

Kilpailuihin osallistuvien koirakoiden rokotusten on oltava kunnossa. Juoksuiset nartut eivät voi osallistua kisaan. Kisat ovat avoimet kaikille agilityn harrastajille seuraan katsomatta eikä näihin kisoihin ei tarvita agilityn kilpailulisenssiä.

Kilpailupaikkana on I-HAHin kenttä Helsingin Kivikossa. Kenttä on kivituhkapohjainen. Osoitteena Savikiekontie 4. Huomaattehan, että autoja ei saa aivan kentän tuntumaan. Parkkipaikkana on urheilupuiston parkkialue, josta on noin 300 metriä kisapaikalle. Autoja ei saa pysäköidä agilitykentän läheisyyteen eikä urheilu- tai katukoripallokentille. Kivikon alueella voi olla kyykäärmeitä, joten noudatathan varovaisuutta alueella liikkuessasi.

Tapahtumaa sponsoroi:

Musti_ja_Mirri_tunnus3

Comments are closed.