I-HAH Heinäkisat + HSKP:n piirinmestaruuskisat 2020

Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry järjestää viralliset agilitykilpailut Kivikon kivituhkapohjaisella ulkokentällä 25.-26.7.2020

Osoite: Savikiekontie 4, Helsinki

Näiden kisojen yhteydessä järjestetään Helsingin seudun kennelpiirin agilityn piirinmestaruuskisat 2020. Tuomareina Sari Mikkilä ja Anne Savioja.

Lauantaina:
A-kisa, 3-luokat, agility
B-kisa, 3-luokat, agility
C-kisa, 3-luokat, hyppy
HSKP:n agilityn yksilöpiirinmestaruudet (B+C-rata). Ilmoitathan ilmoittautumisen viestikentässä, mikäli osallistut piirinmestaruuskisoihin.

Alustava luokkajärjestys: M ABC(hr) – SL-L C(hr)BA – S-XS ABC(hr)
Anne aloittaa tuomaroinnin aamusta ja Sari jatkaa sopivasta kohtaa.

Sunnuntaina:
A-kisa, 1-2, luokat, agility
B-kisa, 1-2, luokat, hyppy
2-luokan radalla kisataan junioreiden yksilöpiirinmestaruudet (A-agilityrata). Ilmoitathan ilmoittautumisen viestikentässä, mikäli osallistut piirinmestaruuskisoihin.

Sunnuntaina 1-2-luokan kisan jälkeen:
HSKP:n piirinmestaruusjoukkuekisa.

Alustava luokkajärjestys:
1-luokka S-xS-M-L-sL B(hr)A
2-luokka sL-L-M-S-xS AB(hr)
Joukkuekisa M-SL-L-S-XS
Sari aloittaa 1-luokilla, Anne jatkaa sopivasta kohtaa ja tuomaroi myös joukkuekisan.

Vastaavina koetoimitsijoina: Leena Kerkelä ja Titta Lähdesmäki

Tiedustelut: tiedustelut@ihah.net (kisaviikon perjantaihin asti), puh. 040 457 8356 (kisaviikon perjantaista alkaen)

Henkilö, jolla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita, ei saa osallistua tapahtumaan. Tällaisessa tilanteessa palautamme ilmoittautumismaksun pelkällä ohjaajan ilmoituksella. Pienimmästäkin oireilusta tulee siis jäädä kotiin.

Infoa HSKP:n Joukkue- ja Nuorisopiirinmestaruus ilmoittautumisesta!

Joukkuekilpailu käydään sunnutaina 26.7.2020 ja ilmoittautuminen on auki 19.7.2020 asti. Joukkuekisan maksu on 50e/per joukkue, maksutiedot löytyvät ilmoittautumislomakkeelta. Ilmoittautuminen

Nuorisopiirinmestaruudet käydään sunnuntaina 2-luokan A-radalla. Jos koirakko haluaa ilmoittautua virallisiin startteihin tulee se tehdä 19.7.2020 mennessä KITUn kautta, muutoin nuorisopiirinmestaruuskisaan voi osallistua aina kyseisen luokan alkamiseen mennessä. Toivomme ennakkoilmoittautumisia lauantaihin 25.7.2020 klo 18:00 mennessä,
tämän jälkeen voi vielä siis ilmoittautua itse kisapaikalla.
Ilmoittautuminen

Säännöt

Mittaus

Kilpailuun osallistuvilla koirilla pitää olla mittaustodistus tai väliaikainen mittaustulos. SAGI:n ohjeistuksen mukaan, tapahtumaan voivat kuitenkin osallistua vain tapahtuman kannalta välttämättömät henkilöt, eli kilpailijat ja toimihenkilöt.

Tästä syystä näissä kisoissa on mahdollista ilmoittautua mittaukseen seuraavin rajoituksin: mittaus suoritetaan tarvittaessa koirille, jotka kisaavat ko. mittauspäivänä (26.7.) 1-luokan kisassa ja joille mittaustulos on kisaan osallistumisen kannalta välttämätön.

Eli mittausta ei järjestetä 26.7. 1-luokan kilpailun ulkopuolisille koirakoille. Tällä pyritään minimoimaan mittauksen aiheuttamaa ylimääräistä liikennettä kilpailualueella ja mittauksesta aiheutuvia kontakteja.

Mittauksen aikana sekä koiran ohjaaja että mittaava tuomari käyttävät hengityssuojaimia.

Kiitämme ymmärryksestä!

Mittaukseen on ilmoittauduttava etukäteen 21.7. mennessä.

Ensimmäinen mittaus maksaa 10 €. Maksu mieluiten MobilePay:llä (vaihtoehtoisesti käteinen, jolloin tasaraha). Mittausaika vahvistuu, kun aikataulut vahvistuvat. Linkin takana on ilmoittautumislomake ja toimintaohje. TÄSSÄ

 

Kisakirje & lähtölistat

Comments are closed.