Rally-tokokokeet

150830 Rally-Toko

Kuva: Ida Alexandersson

TULEVAT KOKEET

Palveluskoiraliitto on 26.5.2020 tiedotteessaan päättänyt kieltää rally-tokokilpailujen järjestämisen 1.6.-31.7.2020 välisenä aikana.
I-HAHin rally-tokotoimikunta selvittää parhaillaan 14.6. ja 28.6. rally-tokokilpailuiden siirtoa myöhemmälle ajankohdalle. Ilmoitamme heti, kun mahdolliset uudet kisapäivät ovat selvillä.
Jo vahvistetut ilmoittautumiset tullaan siirtämään automaattisesti uudelle kilpailupäivälle. Kisaajalla on oikeus perua ilmoittautuminen ja saada ilmoittautumismaksu takaisin, mikäli uusi kisapäivä ei sovi. Perumiskäytännöistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.
Pyydämme, ettette tällä hetkellä laita kyselyitä kisan perumiseen, siirtoon tai maksujen palautukseen liittyen, jotta voimme keskittää kaikki liikenevät voimavarat uuden kisapäivän selvittelyyn. Jokainen kisaan paikan varannut tulee saamaan tiedon muutoksista sähköpostitse heti, kun tiedotettavaa on.
Mikäli kisat joudutaan perumaan kokonaan, palautamme ilmoittautumismaksut. Ilmoitamme myös tästä jokaiselle kisapaikan varanneelle.
Pahoittelemme poikkeustilanteesta aiheutuneita epäselvyyksiä.

 

Lisätietoa tulossa:

  • Rally-toko koe 23.1.2021
  • Rally-toko koe 7.2.2021